Gisteren gemist: Groningen gelijk, Davids loopt mee bij KNVB

24 februari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 23 februari 2018, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 23 februari.

Groningen in 'voller' NoordLease stadion ook niet voorbij NAC

Alles haalde FC Groningen vrijdagavond uit de kast om de eigen spelers tegen een NAC gesteund te doen voelen door een vol stadion, maar tot een overwinning leidde het niet: 1-1. Het duel in het ijskoude noorden bood weinig spektakel, pas nadat Groningen op 1-0 was gekomen via een eigen doelpunt van Pablo Marí kwam het echt los.

Davids voor ultrakorte periode assistent Oranje Onder 20

Edgar Davids is eenmalig assistent van Oranje Onder 20 jaar. De KNVB heeft de oud-international uitgenodigd om mee te lopen in aanloop naar het oefenduel van eind april met Tsjechië. Dat meldde de bond via de officiële kanalen. Davids gaat hoofdcoach Peter van der Veen asissteren.

Gelijkspel NEC - Fortuna, Telstar scoort vijf in kwartier

Van de acht JupilerLeague-wedstrijden sprong de topper tussen NEC en Fortuna er voor de aftrap uit. Een spectaculaire wedstrijd werd het echter niet tussen de kwakkelende nummers twee en drie van de Jupiler League. Een flater van NEC-keeper Joris Delle leek beslissend te worden, maar Arnaut Groeneveld redde de Nijmeegse meubelen en zorgde voor een 1-1 gelijkspel.

Seedorf schiet weinig op met eerste punt bij Deportivo

Clarence Seedorf heeft vrijdag als trainer van Deportivo la Coruña tegen Espanyol (0-0) zijn eerste punt gepakt. Veel schiet de degradatiekandidaat er niet mee op. Het hadden er drie kunnen en misschien wel moeten zijn, omdat Lucas Peréz in de tweede helft een penalty miste.

Vrouwen: PSV boekt zege op Ajax en bereikt kampioenspoule

PEC Zwolle, sc Heerenveen en PSV gaan in de Eredivisie Vrouwen naar de kampioenspoule. De drie clubs verzekerden zich vrijdag van een ticket. Ajax en FC Twente waren al lang verzekerd van het seizoenstoetje. De vijf ploegen spelen om de landstitel in een competitie waarvan de punten van de huidige ranglijst gehalveerd worden.

Belangrijke uitslagen:

FC Groningen - NAC Breda 1-1

NEC - Fortuna Sittard 1-1

De Graafschap - Helmond Sport 1-0

Go Ahead Eagles - FC Oss 2-1

SC Cambuur - FC Emmen 1-1

Telstar - FC Volendam 5-2

Deportivo la Coruña - Espanyol 0-0

Mainz - VfL Wolfsburg 1-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen