Bazoer maakt ongelukkige rentree in basis van Wolfsburg

Bazoer maakt ongelukkige rentree in basis van Wolfsburg

23 februari 2018 – De rentree van Riechedly Bazoer in de basis van VfL Wolfsburg is voor hem een teleurstelling geworden. Op bezoek bij FSV Mainz 05 speelde Wolfsburg gelijk (1-1), waarbij Bazoer zich de gelijkmaker aan kon rekenen. Naast de oud-Ajacied stonden ook Jeffrey Bruma en Paul Verhaegh in de basis bij Die Wölfe.



Bij Wolfsburg debuteerde Bruno Labbadia op de bank. Hij werd deze week aangesteld als opvolger van de vertrokken Martin Schmidt. Hij gunde Bazoer een basisplaats. Zijn laatste dateerde van 19 augustus, tijdens de seizoensouverture tegen Borussia Dortmund.

Tegen Mainz maakte de middenvelder de hele wedstrijd vol, maar gaan zijn gedachten vooral naar het ongelukkige balverlies in de slotfase van de eerste helft. Mainz, waar Nigel de Jong niet meespeelde, profiteerde en invaller Yoshinori Muto maakte de gelijkmaker. Wolfsburg was vroeg in de wedstrijd op voorsprong gekomen via Josip Brekalo.

Wolfburg en Mainz schieten weinig op met de remise. Beide ploegen vechten tegen degradatie. Wolfsburg blijft veertiende, maar kan een plekje zakken als Werder Bremen dit weekend wint van Hamburger SV.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 13 december 2018