Malacia: "Oudere spelers proberen mij zaken bij te brengen"

23 februari 2018, 21:14

Tyrell Malacia is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Feyenoord. De linksback van de Rotterdammers beleeft zijn doorbraak in De Kuip. "Het is allemaal snel voor mij gegaan."

Malacia vindt dat het aanpassen goed gelukt is. "Ik ben goed opgevangen", zegt hij tegen Feyenoord TV. "De oudere spelers proberen zaken bij te brengen en mij mee te nemen in de snelheid en het niveau. Ik probeer iedere wedstrijd en training alles eruit te halen wat erin zit. Ik doe mijn eigen ding, dat is ook de reden waarom de trainer mij laat spelen."

Tegen Vitesse werd Malacia twee weken geleden met rood van het veld gestuurd. Zonder te klagen zocht de verdediger de kleedkamer op. "Een rode kaart moet je accepteren. Natuurlijk zijn er momenten dat je denkt dat er niets aan de hand is, en daar wat van kan zeggen. Tegen Vitesse stonden we achter en was er nog weinig tijd. Misschien viel er nog wat te halen. Het heeft dan geen nut om het team op te houden."

Dit seizoen maakte Malacia in acht Eredivisie-wedstrijden zijn opwachting. Ook heeft hij al één Champions League-wedstrijd achter zijn naam staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen