Van der Gaag: "Het rommelt een beetje bij Heerenveen"

Van der Gaag: "Het rommelt een beetje bij Heerenveen"

23 februari 2018 – De knappe zege van Excelsior op bezoek bij Vitesse laat de verwachtingen groeien in Kralingen. Deze zaterdag wacht een nieuwe uitwedstrijd, nu tegen sc Heerenveen. "We hebben een mooie stap gezet, maar we moeten nog steeds naar beneden kijken", aldus trainer Mitchell van der Gaag.Excelsior staat na 24 wedstrijden elfde in de Eredivisie. Het gat met onderste ploegen is groot, want FC Twente staat op twaalf punten. "We moeten ons eerst veilig spelen en als dat is gelukt, kunnen we naar andere dingen gaan kijken", benadrukt Van der Gaag op de website van Excelsior.

Als er bij Vitesse wat te halen is, waarom dan ook niet bij Heerenveen? "Het rommelt een beetje bij Heerenveen, maar ze hebben vorig week wel een goed resultaat behaald bij PSV. Het is sowieso een ploeg met veel kwaliteiten", vervolgt de oefenmeester van Excelsior.

Wout Faes weet hoe het is om in het Abe Lenstra Stadion te voetballen. De Belg speelde vorig seizoen een half jaar op huurbasis in Friesland. "Natuurlijk zeggen veel mensen na vorige week dat we ook van SC Heerenveen moeten kunnen winnen, maar elke wedstrijd is weer anders. We moeten in het Abe Lenstra Stadion in elk geval hetzelfde opbrengen als tegen Vitesse en wie weet hoe het dan afloopt."

Lees ook: Interview: Faes wil via Excelsior slagen bij Anderlecht

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019