FC Twente mist El Hamdaoui en Assaidi nog tegen FC Utrecht

23 februari 2018, 16:19   Bijgewerkt: 23 februari 2018, 16:25

Gertjan Verbeek ziet kansen om tegen een sterk FC Utrecht punten te pakken. Sterker nog: de oefenmeester beseft dat er goede resultaten nodig zijn in de strijd tegen handhaving, maar heeft daar ook geloof in. "Ik ben blij met de veerkracht en wilskracht van deze ploeg, dat hebben we nodig in de eindfase van de competitie."

Tijdens het perspraatje in aanloop naar de Eredivisie-wedstrijd met FC Utrecht, blikte de trainer van FC Twente vooruit op de opponent. "Het is een ploeg waar al vrij lang heel herkenbare dingen inzitten in de wijze waarop ze dingen doen en waarop ze willen voetballen", aldus Verbeek. "Ze hebben maar weinig wisselingen achterin of op het middenveld. En als ze wisselen, dan is het heel logisch en herkenbaar."

Zelf moet FC Twente wel vaak veel veranderen, vanwege de vele blessures en pijntjes in zijn selectie. Stefan Thesker keert na blessureleed wel mogelijk terug bij de Tukkers. "Het is mooi om een speler met zijn statuur en ervaring weer bij de groep te hebben." Aanvallers Mounir El Hamdaoui en Oussama Assaidi zijn er in elk geval nog niet bij. Ook aanvaller Tom Boere is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen