Van de Looi verwacht ander duel met Roda dan in de beker

Van de Looi verwacht ander duel met Roda dan in de beker

23 februari 2018 – Het duel tussen Willem II en Roda JC zal, gezien de recente bekergeschiedenis, een beladen ontmoeting worden in Tilburg. Niet alleen beladen, ook heel belangrijk voor de punten in de Eredivisie, zo beseft trainer Erwin van de Looi. "Dit is een mooi moment om afstand te nemen", aldus de coach."Het zal een andere wedstrijd worden dan de eerdere ontmoetingen dit seizoen", doelt Van de Looi onder meer op de bekerwedstrijd tegen de Limburgers, waarin een doelpunt werd afgekeurd. Vrijdag werd het beroep van Roda JC in die zaak nog afgewezen. "Ik vind dat Roda een stijgende lijn laat zien de laatste weken, afgelopen week uitgezonderd. De eerdere wedstrijden tegen Roda JC vond ik ons voetballend beter, dat moet vertrouwen geven voor zondag."

Voor Willem II is het duel een ideale kans om afstand te nemen van de onderste plekken in de Eredivisie. Van de Looi: "Het is een mooi moment om afstand te nemen van de plekken waar je niet wil staan. Roda is een directe concurrent. Dit is een thuiswedstrijd die we heel graag willen winnen."

Of het in die wedstrijd een beroep kan doen op Ismail Azzaoui en Thomas Meißner, is nog onzeker. Zaterdag kijkt de trainer of het duo inzetbaar is voor de Tilburgers. De langdurig geblesseerde Jordens Peters, Asumah Abubakar en Etien Velikonja zijn niet van de partij.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 14 augustus 2018

  2. maandag 13 augustus 2018