Stegeman rustig: "Voel me hetzelfde als de afgelopen jaren"

23 februari 2018, 14:50

John Stegeman vertrekt na dit seizoen bij Heracles Almelo, maar volgens de coach is zijn benadering niet anders geworden. De oefenmeester, die bezig is aan zijn vierde voetbaljaar in Almelo, ziet geen verschil ten opzichte van de afgelopen jaren.

"We zijn niet bezig met de stand op de ranglijst, die wordt pas na 34 wedstrijden opgemaakt. We zijn bezig met de ontwikkeling van het team en de volgende wedstrijd", legt hij uit in aanloop naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Het is ook totaal niet anders nu ik weet dat ik wegga, ik voel me precies hetzelfde als de afgelopen vier jaar. We zijn bezig met de wedstrijd en richten ons op PEC met het doel om te winnen. Er zijn uiteraard dingen die beter moeten om wedstrijden te winnen, zo moeten we beter verdedigen en de kansen omzetten in doelpunten. Maar we worden stabieler, minder wisselvallig."

Voordeel voor Heracles is dat de ziekenboeg aardig is leeggestroomd. Alleen Jeff Hardeveld (knie) en Dario van den Buijs (lies) kampen nog met blessureleed. Heracles staat voor aanvang van de 25ste speelronde op de twaalfde plaats in de Eredivisie. Tegenstander PEC staat zesde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen