'Gio' hult zich in nevelen over opstelling en trainingsincident

23 februari 2018, 14:35   Bijgewerkt: 23 februari 2018, 16:19

Feyenoord speelt woensdag de belangrijke bekerwedstrijd tegen Willem II, maar stapt zondag nog het veld op voor een ontmoeting met PSV. De kans lijkt groot dat Giovanni van Bronckhorst enkele spelers gaat sparen, maar dat wilde hij vrijdag niet bevestigen tijdens het persmoment. Het duel met PSV begint zondag om 14.30 uur. 

Volgens diverse media krijgt Robin van Persie zondag rust, om woensdag in de basis te kunnen starten tegen Willem II. Van Bronckhorst wilde dit niet bevestigen, citeert RTV Rijnmond. "Woensdag spelen wij een belangrijke wedstrijd. Robin heeft niet alles mee kunnen doen deze week. Voor een aantal jongens is het zaak om te kijken wat beter is, starten zondag of woensdag."

Deze week vond er op het trainingsveld van Feyenoord een incident plaats. Steven Berghuis en Sven van Beek kregen het met elkaar aan de stok en dat werd vastgelegd door diverse camera's. "Een incident, dat zie je vaker", bagatelliseerde de coach. "Ik hoefde weinig te doen. De jongens hebben het uitgesproken op de training en dat was het. Je weet dat ze er in training soms vol op gaan. Jongens hebben strijd en passie, we moeten het niet groter maken dan het is."

Haps

Feyenoord moet het in het restant van dit seizoen doen zonder Jeremiah St. Juste, maar kan wel weer beschikken over Ridgeciano Haps. "Het gaat goed met hem", zei Van Bronckhorst, die ook tweede doelman Justin Bijlow in de selectie opneemt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen