Van Persie over opstootje op training: "Die dingen gebeuren"

Van Persie over opstootje op training: "Die dingen gebeuren"

23 februari 2018 – Robin van Persie hecht niet te veel waarde aan de ruzie die eerder deze week op de training plaatsvond bij Feyenoord. Steven Berghuis en Sven van Beek vlogen elkaar kort in de haren na een harde tackle van die laatstgenoemde, maar volgens RVP moet je aan dergelijke acties niet te zwaar aan tillen. "Die dingen gebeuren", vertelt hij.Tegenover het Algemeen Dagblad ging de ervaren spits in op de onrust van afgelopen week. "Ik stond niet op het veld bij de aanvaring tussen Berghuis en Van Beek. Ik was al binnen", vertelde hij. "Ik heb de beelden wel teruggekeken. Die dingen gebeuren. Of het erg is? Je hoopt dat het niet gebeurt. Belangrijk is de reactie na afloop en die was gelukkig goed."

Ook ging Van Persie in op de vraag of hij sinds zijn terugkeer al contact heeft gehad met bondscoach Ronald Koeman. "Nou, toevallig vandaag. Oogcontact. Koeman was bij de open training", aldus de aanvaller, die zag dat de bondscoach van het Nederlands elftal aanwezig was in Rotterdam-Zuid voor het rondje langs de Nederlandse clubs.

Of Van Persie tegen PSV komend weekend in de basis staat, kon hij niet zeggen. Na zijn eerste basisplaats sinds zijn terugkeer in Rotterdam-Zuid tegen Heracles Almelo, voelde hij zijn benen wel. "Dag twee na de wedstrijd had ik zware benen. Maar dag drie ging het wel weer." De halve finale in de beker volgt drie dagen na de kraker tegen PSV in de Eredivisie. Zou Van Persie spelen?

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 18 december 2018

  2. maandag 17 december 2018