Spoorboekje: druk op Stam, Nederlands onderonsje in Engeland

24 februari 2018, 13:16

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 24 februari.

Specials

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent absoluut niet dat er geen sprake meer is van transfergeruchten. Door de bomen kunnen we soms het bos niet meer zien, maar het ene gerucht is uiteraard serieuzer dan de ander. Daarom heeft FCUpdate.nl de wekelijkse transferrubriek 'Transferweekje' gelanceerd. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland. Met onder andere: Quincy Promes, Justin Kluivert en Toby Alderweireld. 

In de tijdmachine: Feyenoord - PSV (3-3), december 2004

Voor morgen (zondag) staat één van de fraaiste affiches uit het nationale voetbal op de rol: Feyenoord - PSV. Aan historie in confrontaties tussen deze twee traditionele topclubs geen gebrek en dus ziet FCUpdate.nl genoeg reden om in haar tijdmachine te stappen. We zullen landen in december 2004, toen een dominant PSV en een dolend Feyenoord elkaar in De Kuip op 3-3 hielden.

Wedstrijden

FC Barcelona - Girona

De nieuwe Catalaanse derby dit seizoen is er eentje om te smullen. Want niet alleen maakt de promovendus een uitstekende indruk, ook loopt er een aantal spelers bij Girona rond die Pep Guardiola met bovenmatige aandacht volgt, omdat ze gehuurd zijn van Manchester City. Kunnen zij het Barça in eigen stadion moeilijk maken of wordt het net als in de eerste wedstrijd een simpele overwinning voor de ploeg van Ernesto Valverde (0-3)?

Bekijk alle wedstrijden in de Primera Division

{image[318736][right-half][Jaap Stam ]}Reading - Derby County

Erop of eronder voor Jaap Stam. De Nederlandse manager moet na het succesjaar overleven bij Reading. Het moet zelfs vechten tegen degradatie en omdat het de laatste drie duels slechts één punt pakte, is de druk op Stam hoger dan ooit. Kan hij in eigen huis stunten tegen nummer vier Derby County of verliest hij weer? In dat laatste geval moet hij zich serieus zorgen maken om zijn baan. 

Bekijk alle wedstrijden in de Championship 

Brighton & Hove Albion FC - Swansea City

Erwin Mulder, Mike van der Hoorn, Leroy Fer en Luciano Narsingh gaan op bezoek bij landgenoten Tim Krul, Davy Pröpper en Jürgen Locadia. Oftewel: Brighton tegen Swansea. Een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie, al staan ze er beide nog altijd redelijk voor. Beide teams zijn de afgelopen vijf duels ongeslagen, blijft dat in duel zes ook zo of komt er een winnaar?

Bekijk alle wedstrijden in de Premier League

Voetbal op tv

13.30 uur: Leicester City - Stoke City, Ziggo Sport 

15.30 uur: Bayern München - Hertha BSC, FOX Sports 2

16.00 uur: Liverpool - West Ham United, Ziggo Sport

16.15 uur: Real Madrid - Deportivo Alavas, Ziggo Sport Select

18.00 uur: De Eretribune, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma 

18.30 uur: Werder Bremen - HSV, FOX Sports 2

18.30 uur: AZ - Sparta, FOX Sports 3

19.45 uur: Heracles Almelo - PEC Zwolle, FOX Sports 1

20.45 uur: VVV-Venlo - Vitesse, FOX Sports 3

20.45 uur: FC Barcelona - Girona, Ziggo Sport

22.30 uur: NOS Studio Sport Eredivisie, NPO 1, samenvattingen van de Eredivisie-duels

23.30 uur: Match of the Day, BBC One, samenvattingen van de Premier League-duels 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen