United houdt stand in Sevilla, Shakhtar buigt achterstand om

21 februari 2018, 22:35   Bijgewerkt: 21 februari 2018, 22:47

Kansen kreeg het genoeg, maar Sevilla heeft woensdagavond thuis niet weten te winnen van een tegenvallend United: 0-0. Een leukere wedstrijd speelde zich af in het Oekraïnse Charkov. Daar kwam AS Roma op voorsprong tegen Shakhtar Donetsk, maar de 'thuisploeg' zette de wedstrijd na rust volledig op de kop. Facundo Ferreyra maakte de 1-1 en met een schitterende vrije trap zorgde Fred voor de 2-1.

Sevilla - Manchester United 0-0

Het spelbeeld in de zuid-Spaanse stad was eenzijdig. Sevilla viel aan en United hield tegen. Met kunst- en vliegwerk bleef het op de been, mede dankzij uitstekend keeperswerk van David de Gea. Vooral voor Muriel was de doelman een sta-in-de-weg. Voor rust keerde hij een schot van de Colombiaan en had hij een geweldige reflex in huis op een kopbal van de spits. Ook Steven N'zonzi en Clement Lenglet kregen later de bal niet langs De Gea.

Shakhtar Donetsk - AS Roma 2-1

Na de pauze was het de beurt aan de gastheren. Vrij snel kwam Shakhtar op gelijke hoogte via Ferreyra. De aanvaller ontving een lange pass van achteruit, kapte zijn tegenstander uit en rondde koelbloedig af. Roma leek van slag en had geluk dat via Marlos niet meteen de 2-1 volgde. Die kwam er uiteindelijk wel, en hoe. Fred legde aan voor een vrije trap en schoot heerlijk via onderkant lat raak. Dat was meteen de eindstand, hoewel Roma in blessuretijd nog goed weg kwam toen Alisson Becker al liggend knap redding bracht op de lijn. Op 13 maart volgen de returns van deze wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen