Goossens krijgt kans bij ADO: "Nog steeds dezelfde speler"

21 februari 2018, 18:27   Bijgewerkt: 21 februari 2018, 18:39

John Goossens krijgt deze week de kans bij ADO Den Haag om zich te bewijzen. De middenvelder, die momenteel zonder club zit, kan een contract verdienen bij de club. Zelf denkt Goossens dat hij een meerwaarde kan zijn voor de ploeg van Alfons Groenendijk.

Na zijn vertrek bij Feyenoord speelde de routinier bij clubs uit India, Roemenië en de Verenigde Staten. "Ik denk dat ik nog steeds hetzelfde niveau heb als vier jaar geleden. Ik ben nog steeds dezelfde spelers als bij Feyenoord, alleen dat met meer ervaring. Wat dat betreft kan ik ook in de groep nog een rol spelen", aldus Goossens tegenover FOX Sports.

Dat hij van zijn tijd in India, Roemenië en Amerika een mindere voetballer is geworden, gelooft hij niet. "Ik vind dat je de Major League Soccer niet mag onderschatten. Fysiek is het een stuk zwaarder dan de Eredivisie. Hier is de scholing vooral tactisch en iedereen is technisch hoofbegaafd. In het buitenland hebben ze andere prioriteiten. Het is een pluspunt als je met een Nederlandse opleiding ook nog leert om fysiek te spelen", zegt Goossens, voor wie het zeker een optie is om het seizoen af te maken in Den Haag. "Het zou zomaar zo kunnen zijn dat, als het van beide kanten bevalt, ik ga tekenen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen