Wöber: "De Ligt zorgt ervoor dat iedereen superscherp is"

21 februari 2018, 11:11
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber is enthousiast over de mentaliteit in de selectie van Ajax. De 20-jarige verdediger uit Oostenrijk maakte afgelopen zomer van Rapid Wien de overstap naar de recordkampioen van Nederland. Wöber is vooral onder de indruk van de mentaliteit van Matthijs de Ligt.

"Het is fijn dat ik een ploeg goede gasten om me heen heb. De motivatie in het team is uitstekend. Iedereen is er extreem op gebrand elk duel te winnen", aldus Wöber op de officiële website van Ajax. "We willen de schaal over een paar maanden in Amsterdam hebben natuurlijk. En ik geloof er helemaal in dat ons dat gaat lukken. We moeten ons concentreren op onszelf, niet op factoren die ons kampioenschap in de weg zouden kunnen staan. En bovendien, wat voor Ajacied zou ik zijn om daaraan te twijfelen?

"We zijn heel positief. Mannen zoals Joël [Veltman] en Lasse [Schöne] zijn daarin vaak leidend. Ze kunnen de ploeg met woorden écht een motivatieboost geven. Matthijs [de Ligt] is er ook zo eentje, die in de kleedkamer het verschil maakt", vervolgt Wöber. "Vlak voor een wedstrijd neemt hij het woord en zorgt hij ervoor dat iedereen superscherp is en zin heeft om keihard te knallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen