Gisteren gemist: remise Chelsea en Barça, Robben boos

21 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 20 februari.

De Vrij: "Het doet pijn om op deze manier te vertrekken"

Maandagavond werd bekend dat Lazio en Stefan de Vrij het niet eens waren geworden over een nieuw contract. De verdediger vertrekt daarom in de zomer transfervrij bij de Italiaanse club. De Vrij zegt het vervelend te vinden om op deze manier weg te gaan.

Agüero hoeft niet te vrezen voor schorsing na incident

Manchester City werd maandagavond uitgeschakeld in de FA Cup nadat er met 1-0 werd verloren van Wigan Athletic. Die wedstrijd krijgt echter nog een staartje vanwege enkele gebeurtenissen tijdens en na de wedstrijd. Zo had Sergio Agüero een aanvaring met een supporter, maar hij hoeft niet te vrezen voor een schorsing.

Chelsea en Barça gelijk, Bayern verschalkt tiental Besiktas

FC Barcelona heeft dinsdagavond gelijkgespeeld op bezoek bij Chelsea. De Spanjaarden kwamen op achterstand, maar dankzij Lionel Messi werd het toch nog 1-1. Bayern Mücnhen had in eigen huis weinig problemen met Besiktas: 5-0.

Conte vol vertrouwen: "Dit was bijna een perfect optreden"

Chelsea speelde dinsdagavond met 1-1 gelijk tegen FC Barcelona in de laatste zestien van de Champions League. De ploeg kwam op voorsprong, maar een treffer van Lionel Messi zorgde voor de puntendeling. Toch was manager Antonio Conte tevreden en kijkt hij met vertrouwen uit naar de return.

Robben boos na verliezen basisplaats: "Komt hard aan"

Arjen Robben kon in het Champions League-duel met Besiktas ineens niet rekenen op een basisplaats. De Nederlandse aanvaller moest op de bank beginnen en was daar niet zo over te spreken. Robben begreep weinig van de keuze van trainer Jupp Heynckes.

Belangrijke uitslagen:

Chelsea - FC Barcelona 1-1

Bayern München - Besiktas 5-0

Millwall - Sheffield Wednesday 2-1

Nottingham Forest - Reading 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen