Chelsea en Barça gelijk, Bayern verschalkt tiental Besiktas

20 februari 2018, 22:38   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 22:44

FC Barcelona heeft dinsdagavond gelijkgespeeld op bezoek bij Chelsea. De Spanjaarden kwamen op achterstand, maar dankzij Lionel Messi werd het toch nog 1-1. Bayern Mücnhen had in eigen huis weinig problemen met Besiktas: 5-0.

Chelsea – FC Barcelona 1-1

Het op voorhand meest interessante duel van de avond was er een waarin Barcelona domineerde, maar Chelsea de grootste kansen kreeg. In het eerste half uur hadden de gasten liefst 75 procent (!) van het balbezit, maar wist het geen gaatjes te vinden in de blauwe muur die Chelsea optrok. Sterker nog: de grootste kansen waren voor de thuisploeg. Of liever gezegd: voor Willian. De Braziliaan trof vóór de rust beide palen (eerst de rechter, later de linker). Beide ploegen zullen zodoende met gemengde gevoelens de kleedkamers op hebben gezocht.

Na rust kwam de thuisploeg op voorsprong. Dit keer stond het vizier van Willian op scherper en trof hij met een lag schot wél doel: 1-0. Het was voor Barcelona aanleiding om nog eens een tandje bij te zetten. Dat gebeurde met succes: na slordig balverlies van Chelsea kwam Andrés Iniesta in balbezit. Hij behield het overzicht en gaf Lionel Messi in de zestien een niet te missen kans. Dat gebeurde dan ook niet: 1-1. In de slotfase vielen er geen kansen meer te noteren, waardoor de return in Camp Nou nog alle kanten op kan.

Bayern München – Besiktas 5-0

Na rust was er echter geen houden meer aan voor de ploeg van de in de basis startende Ryan Babel. Met Arjen Robben in de ploeg bij Bayern (nog vlak voor rust ingevallen), scoorden Kingsley Coman, nogmaals Müller en Robert Lewandowski (tweemaal), veelal prima uitgespeelde doelpunten. De return is daarmee een formaliteit, zo mogen we eigenlijk wel stellen. Bayern München verloor voor het laatst op 25 november 2017, en dat was slechts met één doelpunt verschil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen