Jones lovend over Zoet: "Hij wordt ondergewaardeerd"

20 februari 2018, 21:19   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 21:30

Brad Jones heeft zich lovend uitgelaten over PSV-doelman Jeroen Zoet. De keeper van Feyenoord zegt te denken dat Zoet in Nederland niet altijd de waardering krijgt die hij verdient. Daarmee doelt Jones vooral op het feit dat Jasper Cillessen bij het Nederlands elftal eerste doelman is.

Jones stelt dat Zoet één van de beste keepers van de Eredivisie is. "Hij is erg constant. Ik denk dat hij een beetje ondergewaardeerd wordt, zeker wat betreft Oranje en hoe mensen naar hem kijken. Hij zou altijd mee moeten doen voor de positie van eerste keeper bij Oranje", zegt de Feyenoord-doelman bij FOX Sports over zijn tegenstander van aanstaande zondag. 

Daarnaast ging Jones nog in op het mindere seizoen van Feyenoord. "Dit is een opbouw-seizoen. We zijn ons halve elftal kwijt geraakt", doelt hij op de vele transfers bij de Rotterdammers afgelopen zomer. "De nieuwe spelers zijn drie jaar jonger, zij hebben nog tijd nodig. Volgend seizoen zal er een sterker team staan, dat profijt heeft gehad van deze periode."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen