De Vrij: "Het doet pijn om op deze manier te vertrekken"

20 februari 2018, 18:32   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 18:41

Maandagavond werd bekend dat Lazio en Stefan de Vrij het niet eens waren geworden over een nieuw contract. De verdediger vertrekt daarom in de zomer transfervrij bij de Italiaanse club. De Vrij zegt het vervelend te vinden om op deze manier weg te gaan.

"Het is een moeilijke periode geweest met veel speculaties over mijn toekomst. We zijn nu op een punt aangekomen waar niemand op gehoopt had. Helaas zijn we er door verschillende redenen niet in geslaagd om een overeenkomst te bereiken waar beide partijen tevreden mee zijn", reageert De Vrij op zijn Instagram. 

De Oranje-international zegt de teleurstelling van de Lazio-fans goed te begrijpen. "Het doet pijn om op deze manier te vertrekken. Ik ben heel tevreden hier en ik voel me thuis, maar soms moet je uit je comfortzone treden om je doelen te bereiken", legt De Vrij zijn besluit uit. "Ik zal Lazio en de fans altijd dankbaar zijn omdat ze er voor mij waren, voor het vertrouwen en de kansen. Dat heb ik laten zien door mijn uiterste best te doen en dat blijf ik doen tot het einde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen