Lamprou in gesprek met Ajax over aflopend contract

20 februari 2018, 17:46

Kostas Lamprou is bij Ajax in het bezit van een aflopend contract. De derde doelman van de Amsterdammers heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst. Wel gaat hij in ieder geval in gesprek met de club over een nieuw contract.

Wanneer Lamprou besluit om bij Ajax te blijven, dan wil hij wel meer speeltijd. "Hij wil weer wekelijks voetballen, of daar in ieder geval echt om kunnen strijden. Bij Ajax of bij een andere club, maar Ajax is onze eerste gesprekspartner", aldus zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegenover Voetbal International. "Binnenkort gaan we weer met elkaar in gesprek en dan zal wel duidelijk worden of Kostas bij Ajax blijf."

De situatie van Lamprou hangt dus vooral af van een eventueel vertrek van André Onana in de zomer. "Stel dat Onana vertrekt, dan kan zijn situatie eventueel veranderen. Alles draait om zijn uitzicht op speeltijd. Maar Kostas staat er in heel Nederland goed op. Hij is gewoon een heel goede keeper en in Nederland weet men dat ondertussen ook wel", stelt Haatrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen