Feyenoord O19 met Vente, Bijlow en Geertruida naar Londen

20 februari 2018, 09:29   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 09:34

Feyenoord Onder 19 kan in de achtste finales van de Youth Cup beschikken over aanvaller Dylan Vente. De spits, die eerder dit seizoen al meermaals met de hoofdmacht meespeelde en scoorde, reist met het jeugdelftal mee naar Londen, waar de Rotterdammers het opnemen tegen Chelsea. Ook Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida zitten bij de 21-koppige selectie.

Dat meldt Feyenoord op de clubsite. In de vorige ronde tegen FC Nitra was alleen Geertuida, die tegen Swift in de KNVB Beker debuteerde, ook van de partij van het trio. Jordie van Leeuwen verdedigde het doel in Slowakije, terwijl Cheick Touré in de spits acteerde. Ditmaal is de ploeg van Cor Adriaanse nog meer op oorlogssterkte.

Dat lijkt ook nodig, want Chelsea U19 deed het in de groepsfase van de Youth League zo goed, dat zij pas in deze ronde instromen. Alleen van AS Roma U19 werd eenmaal verloren (0-2). Spelers en staf van Feyenoord Onder 19 verzamelden dinsdagochtend in alle vroegte op Varkenoord. Om 10:15 wordt het vliegtuig naar Londen gepakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen