Gisteren gemist: De Vrij vertrekt bij Lazio, megastunt Wigan

20 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 19 februari.

Ten Hag: "Veiligheid spelers in het geding door kunstgras"

Erik ten Hag was op zijn zachtst gezegd niet zo te spreken over de kunstgrasmat van PEC Zwolle. De trainer zag Ajax weliswaar met 0-1 winnen, maar vond het veld in het MAC3PARK Stadion schandalig. Ten Hag vindt dan ook dat de KNVB eigenlijk een protocol zou moeten opstellen voor kunstgras.

De Vrij vertrekt komende zomer transfervrij bij Lazio

Stefan de Vrij is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Lazio. De 26-jarige verdediger zal zijn contract niet gaan verlengen, zo maakt technisch directeur Igli Tare bekend. Club en speler onderhandelden wel over een nieuw contract, maar tot een overeenkomst kwam het niet.

Jong Ajax alleen koploper na overwinning op FC Oss

Jong Ajax heeft maandagavond goede zaken gedaan in de Jupiler League. De beloften van de Amsterdammers profiteerden optimaal van de nederlaag van NEC eerder deze speelronde door met 2-0 van FC Oss te winnen. Daardoor gaat Jong Ajax nu alleen aan kop.

Grigg zorgt voor bekerstunt Wigan tegen Manchester City

Wigan Athletic heeft voor een megastunt gezorgd in de FA Cup. De huidige nummer twee van de League One wist met 1-0 te winnen van Manchester City. De Premier League club speelde de gehele tweede helft met tien man na een rode kaart voor Fabian Delph.

Dost bij rentree direct belangrijk voor winnend Sporting

Bas Dost heeft bij zijn rentree direct weer zijn waarde bewezen voor Sporting Portugal. De Nederlandse spits miste enkele wedstrijden vanwege een ribblessure en kwam tijdens het competitieduel met Tondela weer in actie. Mede dankzij een treffer van Dost won Sporting uiteindelijk met 1-2.

Belangrijke uitslagen:

Wigan Athletic - Manchester City 1-0

Lazio - Hellas Verona 2-0

Eintracht Frankfurt - RB Leipzig 2-1

Jong Ajax - FC Oss 2-0

Jong PSV - FC Den Bosch 2-1

Tondela - Sporting Portugal 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen