Dost bij rentree belangrijk voor winnend Sporting

19 februari 2018, 23:16   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 07:58

Bas Dost heeft bij zijn rentree direct weer zijn waarde bewezen voor Sporting Portugal. De Nederlandse spits miste enkele wedstrijden vanwege een ribblessure en kwam tijdens het competitieduel met Tondela weer in actie. Mede dankzij een treffer van Dost won Sporting uiteindelijk met 1-2.

Sporting kwam verrassend op achterstand tegen de nummer elf van Portugal. Miguel Cardoso opende na twaalf minuten spelen de score. Een kwartier later trok Dost de stand echter weer gelijk. Het betekende alweer zijn 26ste doelpunt van het seizoen.

Sporting kreeg na 59 minuten een flinke tegenvaller te verwerken toen Jérémy Mathieu zijn tweede gele kaart ontving. Daardoor leek de ploeg lange tijd genoegen te moeten nemen met een puntendeling. In de achtste minuut van de extra tijd wist Sporting toch nog te scoren. Na goed doorkoppen van Dost tekende Sebastián Coates voor de 1-2. Tondela eindigde het duel overigens ook met tien man nadat Murilo in de laatste minuut van de blessuretijd nog een rode kaart ontving.

Sporting staat na de zege op de derde plek met evenveel punten als nummer twee Benfica. Het gat met koploper FC Porto bedraagt twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen