Jong Ajax alleen koploper na overwinning op FC Oss

19 februari 2018, 21:53

Jong Ajax heeft maandagavond goede zaken gedaan in de Jupiler League. De beloften van de Amsterdammers profiteerden optimaal van de nederlaag van NEC eerder deze speelronde door met 2-0 van FC Oss te winnen. Daardoor gaat Jong Ajax nu alleen aan kop.

Jong Ajax was op De Toekomst de eerste helft de betere partij, maar kwam pas enkele minuten voor rust op voorsprong. Dani de Wit kopte de openingstreffer binnen. Ook na rust liet een doelpunt even op zich wachten. Met nog iets meer dan een kwartier te spelen maakte De Wit zijn tweede treffer van de avond op aangeven van Mateo Cassierra. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand.

Door de redelijk eenvoudige zege gaat Jong Ajax alleen aan kop in de Jupiler League. Het verschil met nummer twee NEC bedraagt drie punten.

Jong PSV - FC Den Bosch 2-1

Jong PSV is naar de vijfde plek gestegen na een 2-1 overwinning op FC Den Bosch. De Eindhovenaren kregen al na acht minuten spelen een strafschop toegewezen. Albert Gudmundsson schoot vervolgens vanaf elf meter de openingstreffer binnen. Tien minuten later kwam Den Bosch echter weer op gelijke hoogte met dank aan een treffer van Muhammed Mert.

Na iets meer dan een uur spelen kwam Jong PSV weer op voorsprong. Het was Sam Lammers die de eindstand bepaalde op 2-1. De beloften van PSV stijgen daardoor naar de vijfde plaats in de Jupiler League terwijl FC Den Bosch de tiende plek bezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen