Isimat-Mirin: "Laten we de scheidsrechter niet de schuld geven"

19 februari 2018, 08:36   Bijgewerkt: 19 februari 2018, 08:42

Waar heel Eindhoven het zaterdagavond (logischerwijs) over scheidsrechter Dennis Higler had, weigerde verdediger Nicolas Isimat-Mirin mee te gaan in die boosheid. Volgens de Fransman moet PSV vooral bij zichzelf te rade gaan na de remise tegen Heerenveen. "Laten we de scheidsrechter niet de schuld geven."

"We hadden beter moeten verdedigen, vooral bij de standaardsituaties", oordeelde Isimat-Mirin in het Eindhovens Dagblad. "Ik denk dat we er echt alles aan gedaan hebben en dat sloeg ook wel over op het publiek. We hebben fantastische fans die ons geweldig gesteund hebben. Vechten, dat was wat we moesten doen en dat is net niet goed genoeg gelukt."

Over het incident met zijn ploeggenoot Hirving Lozano, kon de Fransman niet al te veel zeggen. "Ik heb het moment niet gezien, maar laten we niet te hard oordelen. Chucky is nog jong en kijk eens wat voor seizoen hij draait. Ik hoop dat er geen hoge straf uit komt, maar laten we ook de scheidsrechter niet de schuld geven. Het is voor ons geen excuus. We moeten kijken naar onszelf en wat wij beter hadden moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen