Van der Vaart blij met eerste drie speelminuten dit seizoen

Van der Vaart blij met eerste drie speelminuten dit seizoen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 februari 2018 – Rafael van der Vaart maakte afgelopen weekend zijn allereerste minuten van dit seizoen. Namens FC Midtjylland mocht hij tegen FC Kopenhagen in het met 3-1 gewonnen duel nog welgeteld drie minuten invallen. "Ik heb een half jaar niet bij de selectie gezeten. Nu is het een feestdag bij mij thuis", lachte de middenvelder, een beetje cynisch.

Bij Studio Voetbal keek de inmiddels 35-jarige oud-Ajacied terug op zijn eerste speelminuten van het seizoen. "Het is dramatisch dat ik niet eerder heb gespeeld, maar ik heb een goede voorbereiding gedraaid. Veel oefenwedstrijden gespeeld. Ik heb een keer eerder bij de selectie gezeten, het is leuk dat ik nu beloond wordt met speelminuten. Het zegt wel wat, al wil je natuurlijk meer spelen. Het is verschrikkelijk dat ik niet speel."

Hoewel hij al een geruime tijd niet meer actief was op het veld in Denemarken, denkt Van der Vaart voorlopig nog niet aan stoppen. "Ik wil gewoon weer lekker voetballen. Dat is het mooiste wat er is. Het kan me niet schelen waar." Of dat net als Robin van Persie, die terugkeerde naar Feyenoord, in Nederland is, weet hij dus nog niet. "Leuk dat er zoveel goede spelers terug naar Nederland gaan. Hij heeft ook nog gescoord dit weekend, mooi."

Reacties

gerelateerd