Spoorboekje: Jong Ajax in actie, in gesprek met Ebuehi

19 februari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 18 februari 2018, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 19 februari

Specials

{image[324263][right-half][]}Ebuehi wil via ADO Den Haag naar WK

Benfica hoopt op Tyronne Ebuehi, maar is nog niets officieel: De rechtsback van ADO Den Haag zag deze winter zelf af van een vertrek naar Portugal. Met het oog op het WK met Nigeria was dat verstandiger, vond de hoofdrolspeler zelf. De verdediger beschikt over een aflopend contract en houdt alle opties open. FCUpdate.nl sprak met hem.

Wedstrijden

Jong Ajax - FC Oss (20.00 uur)

Terwijl NEC en Fortuna Sittard maar punten blijven morsen, kan Jong Ajax vanavond afstand nemen van de concurrentie. De Amsterdammers kunnen bij winst op FC Oss drie punten los komen van NEC en daarmee de ranglijst van de Jupiler League alleen aanvoeren. Grote vraag is weer met wat voor team de beloftenploeg van Ajax op de proppen komt?

Bekijk hier de huidige stand in de Jupiler League

Wigan Athletic - Manchester City (20.55 uur)

Een belangrijk duel voor Manchester City om de quadruple-droom levend te houden. Tegenstander Wigan Athletic speelt in League One en is de werkgever van Will Grigg, de Noord-Ier die op het EK in Frankrijk wereldberoemd werd zonder te spelen. City is verplicht de kwartfinale te halen. Maar League One-hekkensluiter Rochdale bewees zondag tegen Tottenham Hotspur (2-2) dat een stunt best mogelijk is.

Bekijk hier alle uitslagen in de vijfde ronde van de FA Cup

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Ajax - FC Oss, FOX Sports 1 - live verslag van het Jupiler League-duel

20.25 uur: Eintracht Frankfurt - RB Leipzig, FOX Sports 2 - live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7 - voetbaltalkshow

20.50 uur: Wigan Athletic - Manchester City, FOX Sports 6 - live verslag van het FA Cup-duel

21.50 uur: Jupiler League op Maandag, FOX Sports 1 - samenvattingen van gespeelde wedstrijden

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen