Van Persie matchwinner: "Voel me elke dag sterker"

Van Persie matchwinner: "Voel me elke dag sterker"

18 februari 2018 – Beter kon niet voor Robin van Persie: hij kroonde zich meteen tot matchwinner bij zijn eerste basisplaats sinds zijn terugkeer bij Feyenoord. Van Persie schoot de in de tweede helft tegen Heracles Almelo het enige doelpunt tegen de touwen. "Ik wilde in de verre hoek schieten. De bal werd licht aangeraakt. Prima toch?"Van Persie speelde op 'tien', achter Nicolai Jørgensen. "Het is wel echt een andere positie, maar dat is ook leuk", zegt hij tegen FOX Sports. "Het vraagt ook andere dingen. Ik denk dat ik op deze positie minder kansen krijg dan in de spits." Fysiek staat Van Persie er steeds beter op. "Maandag heb ik een uur bij het tweede gespeeld, en hadden we een pittige trainingsweek. Ik voel me elke dag sterker worden."

Feyenoord speelde tegen Heracles niet groots. "Heracles stond goed", blikt Van Persie terug op de website van Feyenoord. "We waren aan elkaar gewaagd, maar zij kregen een paar goeie kansen. Gelukkig scoorden zij niet en lukte het ons wel om te scoren."

De komende week werkt Feyenoord toe naar de topper tegen PSV, waarna vervolgens de halve finale van de KNVB Beker tegen Willem II op het programma staat. "Het kan beter, maar daar gaan we de komende week over praten en aan werken. We zijn nu blij met de puntjes."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 16 augustus 2018

  2. woensdag 15 augustus 2018

  3. dinsdag 14 augustus 2018