Stegeman complimenteert Heracles: "Krijgen deksel op de neus"

18 februari 2018, 16:56   Bijgewerkt: 18 februari 2018, 17:01

Heracles Almelo-trainer John Stegeman vond dat zijn ploeg zondagmiddag te weinig kreeg met de 1-0 nederlaag in De Kuip tegen Feyenoord. Als de bezoekers hun kansen hadden afgemaakt, had het op z'n minst een punt verdiend. "Maar we maken de kansen niet af, dat is heel eenvoudig", vond de coach.

Een paar keer kwam Heracles Almelo oog in oog met Feyenoord-keeper Brad Jones, maar verzuimde het om af te drukken. "En één moment van verslapping verdedigend wordt ons fataal, naast het missen van de kansen", wist de trainer tegenover FOX Sports. "Dan krijg je meteen de deksel hard op je neus."

Toch zag Stegeman heel veel goede dingen bij zijn ploeg, die het Feyenoord meer dan moeilijk maakte. "In balbezit waren we goed, heel rustig. We hadden veel tweede ballen. Alleen in het afwerken hadden we meer finesse moeten tonen. Normaliter zijn we juist een ploeg die makkelijk scoort, maar vandaag niet. Af en toe was het iets te gehaast in de afronding. Helaas."

En bij de enige treffer van de wedstrijd, die aan de voor Heracles verkeerde kant viel, ging er geklungel achterin bij Heracles Almelo aan vooraf. "Allereerst was het niet echt handig uitverdedigd en vervolgens laten we de kans om die fout te repareren ook liggen", zag Stegeman. "Dan schiet Van Persie hem wel binnen, ja. Maar nogmaals: over het algemeen hebben we uitstekend gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen