Enkelblessure Janssen valt mee: "Had verschrikkelijk veel pijn"

Enkelblessure Janssen valt mee: "Had verschrikkelijk veel pijn"

18 februari 2018 – De enkelblessure die Willem Janssen zondagmiddag opliep tegen Roda JC valt mee. De captain van FC Utrecht kwam na een luchtduel pijnlijk op de voet van zijn directe opponent en klapte vervolgens vol door zijn enkel. "Gelukkig valt het mee", vertelt de captain.

Tegenover FOX Sports blikt hij terug op het moment dat hij landt op de voet van aanvaller Dani Schahin. "Ik ging er vol doorheen en had verschrikkelijk veel pijn op dat moment. Maar gek genoeg toen ik ging lopen, trok de pijn wel weg. Dus ik dacht, het gaat wel."

Toch liet hij zich een kleine tien minuten later alsnog wisselen. "Het stond al 2-0 en voor mijn gevoel was de enige manier waarop Roda JC nog zou scoren, als ik een duel niet honderd procent aan zou kunnen gaan. Voor mijn gevoel kon ik dat niet meer, dus dan maak ik de keuze om me te laten wisselen." Dario Dumic werd zijn vervanger.

Vanaf de kant zag Janssen hoe zijn ploeggenoten de zege (1-4) over de streep trokken. Met een ietwat dikke enkel meldde de verdediger zich vervolgens voor de camera's. "De eerste diagnose is dat het spannend wordt voor komende week (tegen FC Twente, red.). Maar volgens mij valt het wel mee."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021