Van de Streek: "Zou leuk zijn als Boymans ons komt versterken"

Van de Streek: "Zou leuk zijn als Boymans ons komt versterken"

18 februari 2018 – Sander van de Streek was zondagmiddag met twee doelpunten matchwinner in de wedstrijd van FC Utrecht op bezoek bij Roda JC (1-4). De middenvelder kwam tweemaal op het scoreformulier in Kerkrade, waarvan met name de eerste een prachgoal was. "Het was een lekker doelpuntje", lachte hij.Toch roemde Van de Streek vooral het collectief van FC Utrecht in Limburg. "Het ging lekker, als team hebben we een goede prestatie geleverd. FC Utrecht heeft het namelijk altijd lastig hier, dus al met al een goede overwinning", sprak hij tegenover FOX Sports.

Voor zijn eigen prestaties wilde hij overigens niet te veel lof oogsten. "Natuurlijk ben ik een hoofdrolspeler, maar ik ben ook onderdeel van het team. We hebben veel druk gezet en gedomineerd. Ik mag dan aan het einde van de aanval staan, dat is leuk."

Tot slot ging Van de Streek ook in op de eventuele komst van Ruud Boymans. Hij zou het toejuichen als de sterke aanvaller inderdaad aan de selectie wordt toegevoegd. "Maar ik heb hem nog niet gezien. Wel zou het leuk zijn als hij ons komt versterken, hij is geliefd hier."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 13 december 2018