Seedorf baalt van het wegvallen van intensiteit in de tweede helft

18 februari 2018, 11:54   Bijgewerkt: 18 februari 2018, 15:54

Clarence Seedorf heeft na de tweede 1-0 nederlaag op rij met Deportivo La Coruña zijn zorgen uitgesproken over het gebrek aan daadkracht en intensiteit bij zijn ploeg. Met name in de tweede helft zag hij minder intensiteit dan nodig is bij zijn team. "Daar is geen verklaring voor", vond de trainer.

"We begonnen slap aan de tweede helft en dat was genoeg voor Alavés om het initiatief over te nemen", analyseerde de Nederlander tegenover La Vanguardia, die zag dat Munir El Haddadi de score na ruim een uur kon openen. Het bleek de winnende treffer: "Voor de rust hadden we dat probleem niet, maar we moeten scherp blijven tot de laatste minuten en dezelfde intensiteit tonen."

Hoewel het verschil met de veilige zeventiende plaats, waarop Levante UD staat - de enige ploeg die vooralsnog nog een beetje in beeld is voor de formatie van Seedorf, toeneemt, houdt de coach vertrouwen in een goede afloop. "We verliezen onze hoop niet, zolang het rekenkundig nog mogelijk is om erin te blijven. Deze ploeg gaat met een reactie komen, dat weet ik zeker. We tonen zoveel enthousiasme."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen