Van de Looi woedend na late penalty: "Ongelofelijk dom van ons"

Van de Looi woedend na late penalty: "Ongelofelijk dom van ons"

18 februari 2018 – Erwin van de Looi was na de late nederlaag van Willem II tegen ADO Den Haag (2-1) ziedend over de manier waarop de laatste strafschop werd weggegeven. Volgens de coach was de overtreding van Konstantinos Tsimikas volstrekt onnodig. "Ongelofelijk dom van onszelf", beschreef hij.Tegenover FOX Sports ging Van de Looi in op de volgens hem wél terechte nederlaag. "ADO Den Haag was de hele wedstrijd beter, we hadden het zwaar. Maar we hebben hard gewerkt. De eerste goal geeft de scheidsrechter weg. ADO-aanvaller Bjørn Johnsen gaf toe dat hij een overtreding maakte bij de eerste goal", vertelde de trainer.

Maar na de gelijkmaker leek het lang op een remise af te stevenen. Totdat Tsimikas zijn tegenstander overduidelijk vasthield in het strafschopgebied. "Hij staat met de rug naar het doel, niets aan de hand. Ongelofelijk dom. Dat zorgt voor frustraties, ook in de kleedkamer. Dan gaat het hard tegen hard, daar hoef je als trainer niet tussen te zitten." 

Toch weigerde hij te lang bij de pakken neer te zitten. "We gaan met elkaar om tafel, maar niet te lang. Komende week treffen we Roda JC en dan moeten we er weer staan en dat gaan we voor elkaar krijgen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 13 december 2018

  2. woensdag 12 december 2018