Van der Gaag hoopt op langer verblijf bij Excelsior

17 februari 2018, 22:20   Bijgewerkt: 17 februari 2018, 22:39

Mitchell van der Gaag presteert dit seizoen goed met Excelsior en het mag dan ook geen verrassing zijn dat enkele Nederlandse clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van de trainer. Toch hoopt Van der Gaag zijn aflopende contract in Rotterdam te gaan verlengen.

Excelsior won zaterdagavond met 1-2 van Vitesse, één van de clubs waarmee Van der Gaag in verband wordt gebracht. De trainer weet zelf echter van niks. "Dat moet je aan de mensen bij Vitesse vragen, niet aan mij", aldus Van der Gaag in gesprek met FOX Sports. "Ik ga eerst met Excelsior om de tafel, dat zal volgende maand gaan gebeuren. Dan bepalen we wat we gaan doen."

Van der Gaag zegt zijn contract graag te willen verlengen. "Het is voor mij de insteek om bij Excelsior te blijven, anders ga ik ook niet praten. De rest is nu nog niet aan de orde. Ik heb het hier naar mijn zin en werk prettig", zegt de trainer, die ook in ging op de verrassende zege van zijn ploeg. "Vitesse won vorige week nog van Feyenoord. Vorig seizoen hadden we ook een lastig programma voor de laatste tien wedstrijden. Toen pakten we ook veel punten. Het startpunt was toen een situatie waarin we dood en begraven waren, gelukkig is dat nu niet het geval."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen