PSG herstelt zich van CL-nederlaag met ruime zege

17 februari 2018, 18:50   Bijgewerkt: 17 februari 2018, 18:55

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond vrij eenvoudig afgerekend met Strasbourg. De ploeg van Unai Emmery kwam in eigen huis wel op achterstand, maar boekte uiteindelijk een 5-2 zege. Daardoor is het gat met nummer twee AS Monaco weer twaalf punten. 

Het was Strasbourg dat al na zes minuten spelen verrassend op voorsprong kwam. Stephane Bahoken stond compleet vrij in het strafschopgebied en kon zo voor de 0-1 zorgen. Lang konden de bezoekers daar niet van genieten want vijf minuten later zorgde Julian Draxler voor de gelijkmaker. 

Vervolgens liep PSG snel uit. Na iets meer dan twintig minuten spelen zette Neymar na een goede voorzet van Giovani Lo Celso de thuisploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong en nog geen minuut later maakte Ángel Di María er 3-1 van. In de tweede helft leek het toch nog even spannend te worden toen Stephane Bahoken de aansluitingstreffer maakte voor Strasbourg. 

Ook nu stelde PSG snel orde op zaken. Dankzij een doelpunt van Edinson Cavani was de marge al snel weer twee. De Uruguyaan maakte kort daarna, op aangeven van Neymar, ook zijn 23ste treffer van het seizoen. Daarmee bepaalde hij de eindstand op 5-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen