Ünder helpt AS Roma ook tegen Udinese aan zege

17 februari 2018, 16:50   Bijgewerkt: 17 februari 2018, 16:57

AS Roma heeft zaterdagmiddag een redelijk eenvoudige zege op Udinese geboekt. De bezoekers wonnen met 0-2. Cengiz Ünder was voor de derde competitiewedstrijd op rij belangrijk voor AS Roma. Hij tekende tegen Udinese voor de openingstreffer.

AS Roma kreeg in de eerste helft enkele kansen via Ünder, Stephan El Shaarawy en Edin Dzeko. Scoren deden de bezoekers echter niet tegen de huidige nummer tien van de Serie A. Twintig minuten voor tijd was het wel raak voor Roma. Ünder opende de score door vanaf de rand van het strafschopgebied mooi raak te schieten. Daarmee was hij voor de derde competitiewedstrijd op rij trefzeker.

Kort voor tijd gooide Roma de wedstrijd definitief in het slot. Diego Perotti profiteerde van zwak verdedigen van Udinese en bepaalde zo de eindstand op 0-2.. Kevin Strootman begon bij Roma op de bank en kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen. Door de zege stijgt Roma voorlopig naar de derde plaats op de ranglijst. Het verschil met nummer vier Internazionale bedraagt twee punten. Die club komt later op de dag nog wel in actie tegen Genoa.