De Jong heeft vertrouwen: "Zitten in een goede ontwikkeling"

17 februari 2018, 09:54

FC Utrecht pakte zes punten uit de laatste twee duels en steekt zodoende in een goede vorm. Trainer Jean-Paul de Jong hoopt dat zijn ploeg de goede serie zondag kan vervolgen in de uitwedstrijd tegen Roda JC. De coach put vertrouwen uit het eerder duel met Roda.

Eerder dit seizoen legde Utrecht de ploeg uit Limburg met 2-0 over de knie. "In de thuiswedstrijd hebben wij laten zien tot waar wij toe in staat zijn, het zal voor ons belangrijk zijn om dat mee te nemen naar de uitwedstrijd", legt De Jong uit op de clubwebsite. Dat Roda tegen degradatie vecht, maakt het volgens De Jong lastig. "Zij zullen alles aangrijpen om de punten in Kerkrade te houden. Wij zitten in een goede ontwikkeling qua speelwijze en resultaten en daar willen we een vervolg aan geven."

Dat er in het Parkstad Limburg Stadion een kunstgrasveld ligt, is volgens De Jong niet van grote invloed. "Nee, wel hebben we getraind op het kunstgrasveld in verband met de vorst. Het is goed hoe onze jongens daarmee omgaan. Dat is iets wat ik ook al in eerdere wedstrijden op kunstgras heb ervaren. Dat we mentaal en fysiek voorbereid zijn."

Lees ook: Roda heeft Schahin en Gustafson terug tegen Utrecht

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen