Geplaagd Achilles '29 vindt in Arno Arts nieuwe coach

16 februari 2018, 23:07

Arno Arts is per direct de nieuwe hoofdtrainer van Achilles '29. Hij neemt de taken over van technisch directeur Frans Derks, die op interim-basis voor de groep stond nadat Eric Meijers begin januari zijn functie neerlegde. Meijers deed dat vlak nadat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/326721/niet-de-voetbalclub-maar-bv-achter-achilles-failliet-verklaard/,_blank,de BV achter Achilles '29 failliet werd verklaard].

"Ik zie het als een geweldige uitdaging om bij mijn oude club aan de slag te gaan", zegt Arts op de officiële website van Achilles '29. "Natuurlijk is er sprake van een moeilijke situatie, maar Achilles'29 is een club met veerkracht. Ik heb hier mijn eerste stappen op het voetbalveld gezet en ook mijn vader heeft in het eerste elftal gespeeld. Er ligt dus een hele geschiedenis en ik weet hoe het voetbal hier wordt beleefd. Ik vind het fantastisch dat de jongens met wie ik in 't Vilje opgroeide en met wie ik bij Achilles'29 voetbalde nu hier op de tribune staan. Dat schept een band en voor die mensen wil ik mijn nek uitsteken. Ik heb er veel zin in."

Achilles '29 degradeerde vorig seizoen uit de Jupiler League en staat nu laatste in de Tweede Divisie. Arts heeft bij de formatie uit Groesbeek een contract tot en met het einde van het seizoen getekend, met de optie voor het volgende jaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen