Roda heeft Schahin en Gustafson terug tegen Utrecht

16 februari 2018, 17:35

Roda JC Kerkrade kan zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (aftrap 12.30 uur) weer beschikken over Dani Schahin en Simon Gustafson. De eerste is hersteld van een liesblessure, de laatste keert terug van een schorsing.

Coach Robert Molenaar is blij dat Schahin hersteld is. "Hij is de targetman die goed de bal kan vasthouden. Dat hebben we de afgelopen wedstrijden gemist", aldus Molenaar, die Schahin twee weken moest missen, in gesprek met Dagblad De Limburger. Schahin maakte dit seizoen in achttien Eredivisie-duels zes treffers voor Roda JC, dat zestiende staat in [a,https://www.fcupdate.nl/stand/s1271/nederland-eredivisie-2017-2018/,_blank,het klassement].

FC Utrecht is de huidige nummer zes van de Nederlandse competitie. Volgens Molenaar is de formatie uit de Domstad een geduchte tegenstander. Hij prijst vooral het werk van Erik ten Hag, die inmiddels bij Ajax werkt en in Stadion Galgenwaard is opgevolgd door Jean-Paul de Jong. "Hij heeft de ploeg echt beter gemaakt. Als ik zijn assistent zou zijn, zou ik mijn oren en ogen heel goed open houden", toont Molenaar zich enthousiast over Ten Hag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen