Van de Looi blijft klagen over druk programma van Willem II

16 februari 2018, 15:00   Bijgewerkt: 16 februari 2018, 15:07

Willem II kan niet topfit zijn met het huidige programma, zegt Erwin van de Looi. De Tilburgers spelen tien wedstrijden in 42 dagen. Volgens de oefenmeester is dat te veel van het goede. Van de Looi deed al eerder zijn beklag over het 'bizarre' programma.

"Het is onmogelijk om in zo'n periode met weinig rustdagen honderd procent fit te blijven", zegt hij op de website van de Tricolores. "Onderzoek heeft aangetoond dat twee rustdagen voor topsporters te weinig is om voldoende te herstellen. Dat is ons dit seizoen al acht keer overkomen, geen enkele club heeft dat zo vaak gehad. Dat we ver zijn gekomen in het bekertoernooi is natuurlijk mooi, maar op deze manier worden we wel benadeeld."

Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, dat twaalf punten meer heeft dan Willem II. "ADO draait een goed en stabiel seizoen. Ze hebben enkele prima spelers in huis, zoals El Khayati, die het verschil kan maken. Daarnaast is ADO een fysiek sterkte ploeg, waar wij ons tegen moeten wapenen. Tegen Heracles hebben we laten zien dat we kunnen voetballen. Als we dat zaterdag tegen ADO ook kunnen brengen, dan hebben we kans op een goed resultaat in Den Haag."

Lees ook: Van de Looi klaagt over druk programma van Willem II

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen