Van Bronckhorst: "Of ik zelf ooit zou opstappen? Zeg nooit nooit"

16 februari 2018, 14:11

Het gaat steeds meer over de positie van Giovanni van Bronckhorst nu de prestaties bij Feyenoord tegenvallen. Voor Feyenoord staat zijn positie niet ter discussie, zei directeur Jan de Jong. "Of ik zelf ooit zou opstappen bij Feyenoord? Zeg nooit nooit", aldus Van Van Bronckhorst.

"Uiteindelijk blijf ik topsporter. Ik wil ook het maximale uit mijzelf halen", citeert RTV Rijnmond Van Bronckhorst op de persconferentie van Feyenoord in aanloop naar het competitieduel met Heracles Almelo. "Na dit seizoen evalueren we alles."

De Jong wil zich spiegelen aan Arsenal krijgt Van Bronckhorst wat hem betreft een Arsène Wenger-rol. "Als je ziet waar wij staan, ben ik trots op wat we hebben bereikt sinds ik hier trainer ben. En dit is mijn tweede thuis. Ik zou het mooi vinden, maar realistisch om te beseffen dat ik moet presteren", aldus de oefenmeester.

Puzzelen

Voor het treffen met Heracles moet Van Bronckhorst een oplossing zien te vinden voor de problematische linksbackpositie. Tyrell Malacia is geschorst, terwijl Ridgeciano Haps geblesseerd is. Er zijn maar weinig opties. "Tony Vilhena heeft daar een paar keer gespeeld, hij is een optie. En Kevin Diks wellicht. Verder niet."

Daarnaast rekent Gio niet op Jeremiah St. Juste. "Ziet er niet heel goed uit voor zondag. Moet nog heel wat gebeuren, willen zij (ook Haps, red.) beschikbaar zijn tegen Heracles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen