Verbeek ziet verbetering, maar beseft dat er punten nodig zijn

17 februari 2018, 10:33

Gertjan Verbeek is ondanks de slechte resultaten tevreden met de ontwikkeling die FC Twente de laatste weken toont in de Eredivisie. Toch beseft de oefenmeester dat er van hekkensluiter Sparta Rotterdam simpelweg gewonnen moet worden. "Zondag kunnen we tegen een directe concurrent een belangrijke slag gaan."

Als FC Twente namelijk in eigen huis van de Rotterdammers verliest, dan zakt het naar de laatste plaats in de Eredivisie. En dat terwijl Verbeek een stijgende lijn ziet bij zijn ploeg, die overigens wel een zwaar programma had. "Tegen Ajax hebben we als ploeg ons behoorlijk gepresenteerd. Het begin was te open en naïef, maar na twintig minuten hebben we een heel behoorlijke partij op de mat gelegd", vond de coach op de clubsite.

"We geven minder weg en voetballen beter mee. Dat moet ook gaan resulteren in punten, in een klinkende overwinning", aldus de trainer, die geen beroep kan doen op aanvoerder Stefan Thesker, Dylan George en aanwinst Mounir El Hamdaoui. "Stefan gaat goed vooruit. Mounir werkt ook hard aan zijn herstel. Maar met een hamstringblessure kun je beter een week te lang wachten, dan een dag te vroeg beginnen."

Smaakmaker Oussama Assaidi is nog een twijfelgeval voor het cruciale duel in Enschede. Hij heeft in elk geval weer meegetraind met de selectie. "Het is afwachten hoe zijn reactie is morgen (zaterdag, red.) op de belasting van vandaag (vrijdag, red.). Daarover beslissen we dus morgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen