Groenendijk: "De play-offs beginnen te leven bij ADO Den Haag"

16 februari 2018, 10:51   Bijgewerkt: 16 februari 2018, 10:57

ADO Den Haag staat momenteel op de achtste plaats in de Eredivisie. Trainer Alfons Groenendijk durft daarom hardop uit te spreken dat de play-offs in beeld komen voor de Hofstedelingen. Dan mag het zaterdagavond tegen laagvlieger Willem II echter eigenlijk geen fout maken.

"De play-offs, dat begint wel te leven", vertelt hij op de clubsite. "Daar ontkom je niet aan. Je wordt er overal mee geconfronteerd. Voor de meeste jongens is dat wel nieuw. Nu weet je dat als je een goede serie neerzet, je het ook kan halen. Wij willen gewoon elke wedstrijd winnen. Dan zien we aan het einde van de rit wel waar wij staan."

Groenendijk, die van zijn griep van vorige week tegen FC Groningen weer helemaal is hersteld, waakt echter voor onderschatting tegen de bezoekers uit Tilburg. "Zij zullen voor een resultaat komen. Wij hebben nog moeite om dat soort teams het pakhuis in te spelen. Dat zijn moeilijke wedstrijden, waarin de ruimtes zijn klein. Er wordt veel gevraagd van de creativiteit. We zullen dus weer een goede pot op de mat moeten leggen voor de drie punten."

Buitenspel

Hoewel de spelers deze week een extra dag vrij kregen als beloning van een goede, maar zware Eredivisieweek, is de selectie nog niet helemaal okselfris. Naast de langdurig geblesseerde Ricardo Kishna, lijkt ook Melvyn Lorenzen nog niet inzetbaar. Ook Wilfried Kanon, Tyronne Ebuehi, Erik Falkenburg en Sheraldo Becker zijn nog twijfevallen bij ADO. Groenendijk: "Zij hebben allemaal kleine pijntjes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen