'FC Utrecht troeft FC Groningen af in de strijd om Boymans'

16 februari 2018, 10:17

Ruud Boymans keert mogelijk terug bij FC Utrecht. De Domstedelingen willen door de blessures van Simon Makienok en Jean-Christophe Bahebeck en de vormcrisis van Cyriel Dessers graag een extra optie creëren voorin. Voor die stek lijkt de transfervrije Boymans de aangewezen persoon.

Sinds zijn vertrek in uit de Verenigde Arabische Emiraten is hij transfervrij. FC Groningen leek in de markt na de verbanning van Lars Veldwijk, maar die club wordt vermoedelijk afgetroefd door FC Utrecht, zo meldt het Algemeen Dagblad. Wanneer zijn officiële presentatie volgt, is niet bekend. FC Utrecht laat aan FCUpdate.nl weten dat het (nog) niet rond is. "Nog geen nieuws vanuit onze kant", aldus een woordvoerder. 

Eerder kwam de sterke aanvaller uit voor achtereenvolgend Fortuna Sittard, VVV-Venlo, AZ, NEC, Willem II, FC Utrecht en Al-Shabab. In de Domstad werd hij vooral door de supporters op handen gedragen. Laatst werd hij in het vak van de fanatieke aanhang gesignaleerd, eerder hield hij al zijn conditie op peil bij de selectie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen