Sarri teleurgesteld in Napoli: "Onze instelling was niet goed"

15 februari 2018, 23:44   Bijgewerkt: 15 februari 2018, 23:53

Napoli ging in de Europa League in eigen huis met 1-3 onderuit tegen RB LeipzigMaurizio Sarri gaf weliswaar enkele van zijn basiskrachten rust, maar was zwaar teleurgesteld met het spel van zijn ploeg. De trainer stelde dat de intstelling en mentaliteit van zijn spelers niet al te best was.

"We zijn enorm teleurgesteld. We speelden niet met de juiste instelling vandaag", aldus Sarri na afloop in gesprek met Sky Sport Italia. "Je moet altijd de juiste mentaliteit hebben, of je nou wint of verliest. Ik heb vandaag een team gezien dat speelde alsof dit gewoon een baan is. Er was geen enthousiasme, geen passie en geen focus. Dat is een bijzonder slecht teken."

"We dragen het Napoli-shirt en dat moet altijd geëerd worden. Ik ben teleurgesteld in wat ik heb gezien", vervolgde Sarri, die wel toegeeft dat de focus voor Napoli op het landskampioenschap ligt. "Ik zou liegen als ik zei dat de Europa League voor ons even belangrijk was als de landstitel. De spelers zouden daar direct doorheen prikken. Maar dat betekent niet dat we zo moeten spelen als vanavond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen