Gisteren gemist: Memphis scoort, Leipzig vloert Napoli

16 februari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 15 februari 2018, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 15 februari. 

Atlético sloopt Kopenhagen, wereldgoal Memphis helpt Lyon

Ondanks een vroege achterstand heeft Atlético Madrid donderdag overtuigend gewonnen van FC Kopenhagen in het eerste deel van het tweeluik in de Europa League. Een doelpunt van Viktor Fischer bezorgde de Spanjaarden een slechte start, maar de nummer twee van Spanje kwam met vier doelpunten ijzersterk terug: 1-4. Ondertussen was Memphis Depay met een absolute wereldgoal belangrijk voor Olympique Lyon. De Fransen wonnen met 3-1 van Villarreal.

Leipzig te sterk voor Napoli, Lazio verrassend onderuit

RB Leipzig heeft een belangrijke uitzege geboekt op Napoli in de laatste 32 van de Europa League. Op bezoek in Italië wonnen de Duitsers met 1-3. Napoli, dat met een B-team aantrad, kwam nog wel op voorsprong, maar gaf het volledig uit handen.

Oliseh baalt van Fortuna: "Alsof ik een crimineel ben"

Sunday Oliseh heeft meer details gegeven over zijn ontslag bij Fortuna Sittard. De Nigeriaanse trainer werd deze week op non-actief gezet. Oliseh beschuldigde Fortuna ervan er illegale praktijken op na te houden en stelt dat spelers documenten in zijn nadeel moesten ondertekenen.

Batshuayi bezorgt Dortmund late zege, AC Milan wint simpel

Borussia Dortmund heeft de eerste slag in de Europa League tegen Atalanta gewonnen. De ploeg van Marten de Roon en Hans Hateboer werd met 3-2 verslagen. Een late treffer van Michy Batshuayi bezorgde de Duiters de volle buit.

Arsenal kent geen genade met Östersunds, verlies Promes

FK Östersunds is één van de verrassende namen in de tweede ronde van de Europa League en was dit seizoen nog ongeslagen in Europa. Daar is donderdagavond echter een einde aan gekomen. Arsenal, een van de kanshebbers voor de eindzege, was veel te sterk voor de Zweedse bekerwinnaar: 0-3.

Belangrijke uitslagen:

Borussia Dortmund - Atalanta 3-2

Ludogorets - AC Milan 0-3

Östersunds FK - Arsenal 0-3

FC Kopenhagen - Atlético Madrid 1-4

Olympique Lyon - Villarreal 3-1

Napoli - RB Leipzig 1-3

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen