Volendam-keeper Verhulst wil na dit seizoen stap omhoog maken

15 februari 2018, 14:05

FC Volendam-keeper Hobie Verhulst wil na dit seizoen een stapje omhoog maken. De goalie heeft een aanbieding van de club uit Noord-Holland naast zich neergelegd en hoopt op een nieuw avontuur. "Natuurlijk wil ik het liefste naar de Eredivisie", vertelt hij.

Tegenover NH/Nieuws gaat hij in op de redenen waarom hij de aanbieding van Volendam naast zich neer heeft gelegd. "Ik heb het onwijs naar mijn zijn en ben erg dankbaar dat ik hier de kans heb gekregen. Persoonlijk gaat het best goed. Misschien dat het de tijd is om een mooiere stap te zetten", vertelt hij tegenover het regionale medium.

Een nieuwe werkgever heeft hij nog niet gevonden, laat hij weten. Verhulst: "Natuurlijk hoor je wat dingetjes, maar die moeten nog concreet worden. Daar wacht ik op. Natuurlijk wil ik het liefste naar de Eredivisie, maar je weet nooit wat er komt." 

Eerder speelde hij in de jeugdopleiding van AZ en MVV Maastricht. In Limburg kwam hij amper aan de bak, in Noord-Holland is hij inmiddels een kleine drie jaar de eerste keuze in het doel van Volendam, de nummer vijftien van de Jupiler League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen