Hofland sluit als assistent-trainer aan bij Fortuna Sittard

15 februari 2018, 12:03

Kevin Hofland, de beoogde nieuwe hoofdtrainer van Fortuna Sittard, tekent tot het einde van dit seizoen een contract als assistent-trainer bij de Limburgse club. Hij gaat de tweede viool spelen achter de interim-hoofdtrainer Claudio Braga, die wel al in het bezit van zijn trainersdiploma is. Dat meldt PSV.

"Het is een mooie volgende stap in zijn ontwikkeling als trainer", reageert technisch manager Marcel Brands via de officiële kanalen van de Eindhovenaren. "We danken Kevin voor zijn inzet binnen de jeugdopleiding van PSV en wensen hem veel succes." 

Eerder was hij al in beeld om samen met René Eijer het trainersstokje over te nemen van Sunday Oliseh. Hoewel de Nigeriaan inderdaad [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/328678/officieel-fortuna-zet-oliseh-op-non-actief-na-verwijtbaar-handelen/,_blank,ontslagen] werd, lijkt het duo in elk geval tot het einde van dit seizoen te wachten voor ze de technische leiding in handen krijgen. "Er ligt een mooie uitdaging in het verschiet bij Fortuna en daar houd ik wel van. Als speler is het me niet gelukt om terug te keren bij Fortuna. Dat maakt deze kans om terug te komen als assistent-trainer extra mooi", aldus Hofland op de clubsite. "Het is zaak om alle neuzen nu dezelfde kant op te krijgen, want ik wil met Fortuna maar één ding: zo hoog mogelijk eindigen. En dat begint met het pakken van drie punten morgen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen