Heracles op zoek naar een nieuwe trainer: "Paar namen uitwerken"

15 februari 2018, 09:56

Door het vertrek van John Stegeman kan Heracles Almelo op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen. Na jarenlang met dezelfde oefenmeester te hebben gewerkt, is de Eredivisionist op jacht naar een nieuwe eindverantwoordelijke en dat is geen makkelijke opgave. "We gaan op zoek naar vers bloed. Vreemde ogen dwingen", aldus directeur Rob Toussaint.

Het was een uitkomst waar beide partijen het snel mee eens waren: Stegeman en Heracles gaan na dit seizoen, na succesvolle jaren, in goed overleg uit elkaar. "Na tien jaar wordt het tijd voor een nieuwe stap, dat geldt voor ons en voor John. Hij heeft zijn kans gekregen hier en heeft hem gepakt. Het is goed dat er duidelijkheid is", vindt Toussaint in Tubantia, waarin hij denkt dat een nieuwe trainer een nieuwe impuls kan brengen aan de club.

Komt er een profielschets of is er al een kandidaat voor de opvolging van Stegeman? Toussaint: "We gaan ons de komende weken beraden, natuurlijk hebben we een bepaalde gedachte, we gaan een paar namen uitwerken. We hebben een duidelijke visie, we willen dat jonge spelers zich bij ons kunnen ontwikkelen, dat blijft belangrijk. Geen trainer die na het vertrek van zijn beste speler, een speler van hetzelfde kaliber wil hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen