Debutant Vlap: "Heb mezelf kennelijk in the picture gespeeld"

15 februari 2018, 08:23

Michel Vlap is een van de drie spelers, samen met Teun Koopmeiners (AZ) en Philippe Sandler (PEC Zwolle), die debuteert in de selectie van Jong Oranje-bondscoach Art Langeler. De speler van sc Heerenveen is blij dat zijn spel is opgevallen bij de keuzeheer en kijkt uit naar de trainingsstage in Zeist. "Ik had deze selectie niet helemaal verwacht."

"Ik hoorde het nieuws dinsdag al van de trainer, die een berichtje had gekregen van de bondscoach", vertelt Vlap tegenover de Leeuwarder Courant. "Ik ben hier natuurlijk heel erg blij mee. Kijk alleen naar de spelers die nu zijn opgeroepen. Dit is geen slechte ploeg."

Samen met ploeggenoten Denzel Dumfries en Pelle van Amersfoort reist hij dus naar de bossen van Zeist. De twintigjarige speler kijkt er naar uit. "Jong Oranje, dan begint het toch allemaal iets mooier en groter te worden. Ik speel bij sc Heerenveen de laatste weken wat minder wedstrijden dan voor de winterstop het geval was. Maar kennelijk heb ik mezelf toch in the picture gespeeld. Ik zie deze selectie dan ook als een signaal dat ik goed bezig ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen