PSG-baas Al-Khelaifi hekelt fluiten arbiter: "UEFA, grijp in"

15 februari 2018, 08:15

Paris Saint-Germain-eigenaar Nasser Al-Khelaifi is niet te spreken over de scheidsrechters van de UEFA. Volgens de bestuurder van de Franse topclub floot het arbitrage sextet woensdag sterk in het nadeel van zijn ploeg in het duel met Real Madrid in de Champions League en hij wil dat de voetbalbond daar wat aan gaat doen.

"De scheidsrechter heeft ons te veel gele kaarten gegeven. Hij hielp Real Madrid", vond Al-Khelaifi, die doelde op de vermeende handsbal van Sergio Ramos en de actie die voorafgaand aan de derde treffer van Real viel. Ook kreeg PSG een paar keer een omstreden buitenspelgeval tegen. Het deed hem denken aan de wedstrijd van vorig jaar tegen FC Barcelona, waarin de Catalanen de scheidsrechter op z'n zachtst gezegd niet tegen hadden in de legendarisch comeback (6-1). "De UEFA moet ingrijpen, dit moet stoppen."

Ondanks het verlies hield Al-Khelaifi vertrouwen in zijn spelers en coach Unai Emery, die in Frankrijk veel kritiek kreeg omdat hij verdedigend wisselde. "We hebben geen slechte wedstrijd gespeeld en kunnen ons nog zeker kwalificeren", bleef Al-Khelaifi positief na het duel. "En we hebben uiteindelijk niet verloren door de scheidsrechter, maar door kleine details."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen