Groningen zoekt aanvaller na verbanning van Veldwijk

15 februari 2018, 07:38   Bijgewerkt: 15 februari 2018, 08:29

FC Groningen gaat proberen om, hoewel de transfermarkt inmiddels gesloten is, de selectie nog te versterken voor het laatste deel in de Eredivisie. Door het verbannen van Lars Veldwijk zoekt de club uit het noorden nog een aanvallende versterking, die wel meteen van toegevoegde waarde kan zijn. Ruud Boymans is één van de namen die de ronde doet.

"Als er zich een buitenkansje voordoet, zullen we dat in overweging nemen, maar meestal zijn het spelers die geblesseerd zijn geweest, de kwaliteit niet hebben of anderszins niet aantrekkelijk zijn om te halen", legt Ron Jans de moeiheidsfactor van de transfer uit in het Dagblad van het Noorden.

"Volgens mij is Ruud Boymans al een hele tijd uit de running, daar moet ik eerst meer van weten. Als we iemand geschikt achten, moet hij er op korte termijn kunnen staan. Het is al half februari", weet Jans, die de door Ernest Faber verbannen Veldwijk niet per definitie ziet vertrekken bij FC Groningen.

Aan een transfer naar een land waar de markt nog wel open is, zijn de Groningers eventueel bereid mee te werken, al is er ook een mogelijkheid dat hij onder de nieuwe hoofdtrainer Danny Buijs alsnog een nieuwe kans krijgt komend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen